Onze productenTELEFOON HOEZENTABLET HOEZENBEVESTIGINGENSETS

LifeProof hoezen


INGEBOUWDE ANTI-KRAS BESCHERMING OVER HET SCHERMSCHERMLOZE TECHNOLOGIE DIRECT AANRAKEN OP HET SCHERM

Bevestiging voor bijna alles
aiShell AIR/ mini hoezen + houders


Zeus aiShell case, meer dan alleen een tablet case. 

 
 

Nieuwe lichtgewicht technologie, slechts 320 gram

Militaire gradatie bescherming
Water-, schok-, impactbestendig
Uitwisselbare bevestigingen

Leverbaar in 5 kleuren en verscheidene accessoires beschikbaar
De perfekte aiShell bescherming voor iedere omgeving
 

De nieuwe ZEUS aiShell iPad AIR CASES, in iedere omgeving geschikt

Sinds de introductie van de iPad AIR met de daarbij behorende ontwikkeling en integratie van zakelijke software is een tablet geschikt voor gebruik in ieder vakgebied. In ons dagelijks leven is een iPad gemeengoed en worden bedrijfsprocessen , vergaderingen, notities, scannen van producten, zoeken op internet, routeplanning, facturatie, enzovoort, uitgevoerd. Hierbij is een case bescherming voor de hardware onontbeerlijk.

Vuile en vette handen, modder, stof, water, (hard) vallen op een ondergrond, chemicaliën, kan leiden tot grote schade en niet meer functioneren van de tablet. De speciaal ontwikkelde polyester touch scherm laag is ongevoelig voor de meeste chemicalien, vetten, goed af te lezen display in het zonlicht  en kan ook simpel worden gereinigd met een speciaal vezel doekje. Mocht het polyester scherm door een (scherp) voorwerp beschadigd zijn, deze is eenvoudig te vervangen. In de praktijk kan het gebeuren dat de Zeus case uit je handen valt tijdens de werkzaamheden op een harde/ zachte ondegrond of zelfs in het water. Dit is voor de case geen probleem, tijdens de ontwikkeling en testen van de case is hiermee rekening gehouden. Vallen tot een hoogte van 5 meter en schokken hebben geen invloed op het functioneren van jouw hardware in de case. Water, sneeuw en stof kunnen niet indringen in de case mits alle poorten en case goed zijn gesloten.

Bij gebruik van de Zeus aiShell case voor iPad AIR 1 &2, dien je beschermd zijn tegen allerlei invloeden. Sneeuw, regen, stof (zee) water en zelfs tijdelijk onder water! Gemaakt om je tablet te gebruiken onder 'extreme' weersomstandigheden / outdoor weer omstandigheden. Zeus case beschermt uw tablet tegen deze omstandigheden. Het is in gebruik bij de Duitse defensie, getest en bewezen schok-, impact- , stof-, sneeuw- en waterbestendig te zijn en past perfect om uw iPad AIR en is eenvoudig in gebruik. Alle poorten zijn te gebruiken en is niet nodig om de tablet uit de case te verwijderen tijdens het opladen. Behoud de volledige functionaliteit van je apparaat met de geïntegreerde functies, zoals u gewend bent van de iPad AIR.


Gebruik tijdens de (winter-) sport, op vakantie, in de openlucht, is voor de ZEUS geen probleem. De case is bestand tegen invloed van water en sneeuw en blijft werken in een temperatuur van -40 graden tot + 70 graden celsius, stof dringt niet in, een enkele keer vallen op een *harde ondergrond is geen probleem voor de Zeus case. ( *MIL STD test). Je hoeft geen moment na te denken of je mobiele apparaat niet bestand is tegen al deze invloeden.Met het gebruik van de spat waterdichte (IP64) usb-, oplaadkabel, kun je tijdens gebruik van de Zeus case de batterij opladen zonder indringing van stof en water. Voor zeilers de beste oplossing gedurende een zeiltocht in iedere woeste zee en ruig weer conditie ! Geen angst voor indringing van water in je tablet door een grote golf water over de Zeus case.

*Testen zijn uitgevoerd in onafhankelijke Duitse laboratoria volgens MIL STD en IP 67 test.

ZEUS In ziekenhuizen, medische praktijken, behandelruimten of omgevingen waarbij deze absoluut bacterie en stofvrij dienen te zijn, kan de Zeus case onvoorwaardelijk worden ingezet. Om de case te steriliseren, (infection prophylaxis- preventie tegen infectie), is de case bijzonder geschikt om deze in operatiekamers en omgevingen waar anti bacterieel hoge restricties aan worden gesteld te gebruiken. Het materiaal (ABS met een speciale toevoeging) van de case is resistent tegen de meeste desinfectie middelen. Hiermee kunt u de tablet cases overal in het ziekenhuis meenemen en gebruiken tijdens patiënten bezoek, kleine medische ingreep of in de operatiekamer. De Zeus case kun je met de quicksnapper en ram mount accessoires koppelen in bijvoorbeeld ruimtes met operatietafels, bureau's en aan mobiele medische verrijdbare trolleys. Daarbij kunt u deze ook weer eenvoudig demonteren en indien gewenst opnieuw desinfecteren. Het verwijderen en terugplaatsen van de iPad of tablet uit de case is in een handomdraai uit te voeren. Met de usb- datakabel voor de iPad kunt je tijdens het werk deze opladen of de data naar pc/ laptop overbrengen zonder deze uit de case te verwijderen.

Zeus cases zijn geproduceerd van de beste ABS polymeer en Polyethyleen (PE) kunststoffen, het scherm is van een saengesteld, gelaagd extreem sterk en resistent polyester ( met de hoogst mogelijke gradatie tegen (zon)licht reflectie), voor een lange levensduur. De cases worden gemaakt door middel van spuitgiet technologie, met de hand geassembleerd in Duitsland en worden na assemblage getest  voor de beste kwaliteit.

De essentie voor kwaliteit: sterkte & duurzaamheid. Voor de beste pasvorm en gebruik kunt u verscheidene accessoires toepassen en bevestigen. Alle onderdelen van de case zijn te vervangen en door u als gebruiker eenvoudig te verwisselen, ook het polyester scherm in geval van beschadiging of voor overige redenen.

 

Zeus & Proteus aiShell cases met houder en oplader in-1 voor de iPad & iPad mini 
 
De nieuwe manier van apparatuur opladen zonder het openen van enige poort! Met de nieuwe aiShell houder aansluitblok, heb je vanaf heden geen kabels meer nodig en bescherm je de apparatuur tegen indringing van water, stof en corrosie. Plaats het aansluitblokje in de aiShell case, schroef het vast en plaats de case in de aiShell houder, sluit de kabel aan op een met stroom gevoede usb poort en laad je apparatuur op. Gebruik het onderweg of buiten de deur, de houder en het aansluitblokje zijn waterdicht (IP 64) en militaire gradatie getest. Dit product is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Geschikt voor binnen en buiten de deur, industrieel, magazijn, kantoor en in klinische omgevingen. Shop...

 

 

Zeus & Proteus aiShell quicksnapper

The new aiShell quicksnapper

Toepassingen op de werkvloer

Agricultuur

 

Medisch


 

Outdoor


 

 

Klanten | Partners

 

 -   + 
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer...
x